I have something else in mind

Dagen idag påbörjades i skolan och fortsatte på jobbet. När jag kom tillbaka till Lund unnade jag mig, som vanligt efter jobbet, lite smaskig sushi. Denna gång åt jag med Julia (självklart på Zen) och jag hade föreställt mig att idag var den dag hon skulle komma att testa tonfisk-sushi. Detta föll dock på att det fanns majonnäsbaserad sås på rullen. Väldigt synd! Nu sms:ade min mamma att hon köpt lägenhet! Jippie! Hur som helst, medan jag jobbat hade Julia varit på information om specialiseringar (vilket jag också varit de två senaste dagarna, på info om "bioprocessteknik" och "livsmedelsteknik"). Idag handlade det om "läkemedelsteknik", vilket både jag och Julia när vi började på utbildningen trodde att vi skulle komma att välja, men sedan i princip har valt bort. Nu visar det sig dock att den ena grenen av denna inriktning verkar riktigt intressant, och plötsligt blir valet mycket mer komplicerat! Det är verkligen tur att vi ska ta uppehåll och därför har mer än ett år till på oss att fundera... När jag kom hem till lägenheten hade min fina pojkvän röjt undan jättefint och diskat och haft sig! Jag fick därför, trots att jag ungefär samtidigt som jag såg hur fint här var insåg att jag glömt bort min tvättid, en riktig energi-kick. Jag hann trots allt med en tvätt, och städade vidare i lägenheten. Den glada, pigga Ombo försvann dock snabbt när jag skulle prova min balklänning och insåg att dragkedjan på kjolen inte gick att knäppa ända upp... Det hade väl varit okej om jag gått upp så pass mycket i vikt sedan jag slutade gymnasiet, men nu råkar det vara så att jag använde klänningen för mindre än ett år sen och den då passade alldeles utmärkt. Tråkigt, minst sagt. Imorgon ska jag träna!

En något smalare Ombo, en något varmare dag

Alltså, mamma har köpt lägenhet! Visserligen i Kristianstad (jag förstår fortfarande inte varför hon vill vara kvar på denna olidligt tråkiga ort) men mer centralt än hon bor nu. Och förhoppningsvis utan någon Siwan! För övrigt har Petra bestämt sig för att hon vill ha det stora rummet i vår nya lya, vilket betyder att jag får två små och att jag nu kan börja planera hur jag vill ha det. Förhoppningsvis ska jag få plats med ett pusselbord! Inflyttningsfest 25 april - kom!!

Kommentarer
Postat av: Bianca

min stackars lille tjockis =) du kan trösta dig med att när emanuel igår skulle visa den "assnygga" bruden för richard sa han prompt att hon inte är lika fin som hans moa =) true story brukar jag säga ;)

2009-02-26 @ 21:02:15
URL: http://biancatoros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0